Ftesë – Ftoheni të merrni pjesë në përurimin e monografisë së autorit Prof.dr Nusret Pllana me tutullin :

Ftesë
Ftoheni të merrni pjesë në përurimin e monografisë së autorit Prof.dr Nusret Pllana me tutullin :

DJALOSHI ME DY ZEMRA
(Aushivci i Krushës së Madhe)

Përurimi organizohet në shenjë të përkujtimit të 18 vjetorit të masakrës së Krushës së Madhe dhe mbahet në Biblotekën Kombëtare “Pjetër Bogdani” në Prishtinë, më 27 Mars 2017, në orën 14:00.

Ardhja juaj nderon të rënët për lirinë e Kosovës

F T E S Ë

Posted by Nusret Pllana on Tuesday, March 21, 2017