Përurohet libri “ÇAMËRIA, vështrim gjeo-popullativ dhe etnokulturor”, i autorit, Selman Sheme

Akademiku, Selman Sheme, me prejardhje nga Çamëria, librin e tij më të ri, “ÇAMËRIA – Vështrim gjeo-popullativ dhe etnokulturor”, do ta promovojë më 3 maj 2017, në Amfiteatrin e Bibliotekës Kombëtare të Kosovës, “Pjetër Bogdani” në Prishtinë.  Përurimi fillon në orën 12.oo.