Sot, në vendin e dhembjes dhe krenarisë kombëtare, në shenjë kujtimi të përjetshëm, shkuam të përkulemi para 241 dëshmorëve dhe martirëve të Krushës së Madhe

Sot, në vendin e dhembjes dhe krenarisë kombëtare, në shenjë kujtimi të përjetshëm, shkuam të përkulemi para 241 dëshmorëve dhe martirëve të Krushës së Madhe, të cilët ranë për të mos vdekur kurrë. Me ne ishin edhe shumë vëllezër e motra nga Prespa, dhe Limoza e Bujar Demiri – nga Kanadaja, me prejardhje nga Prespa.
LAVDI GJITHË DËSHMORËVE TË KOMBIT!

Sot, në vendin e dhembjes dhe krenarisë kombëtare, në shenjë kujtimi të përjetshëm, shkuam të përkulemi para 241 dë…

Posted by Nusret Pllana on Sunday, March 26, 2017