Terrori i serbisë pushtuese mbi shqiptarët 1844-1999 (E-Book)

Nusret Pllana

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Çmimi i rregullt $23.00 USD
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve $23.00 USD
Shitje E shitur

2 komente totale

Tani disponohet në formë dixhitale dhe e përkthyer në shtatë gjuhë, Terrori i pushtuesit serb mbi shqiptarët 1844-1999 është një libër fotografik dokumentar dhe një vështrim i brendshëm i dëshmive për dhunën serbe mbi popullsinë shqiptare. Puna dokumenton atë që ka ndodhur.

Të dhënat e duhura janë përkthyer në 7 gjuhë: [Anglisht - Shqip - Français - Deutsch - Türkçe - Serbo-Kroatisht - македонски]

Këtë herë, fotografitë do të flasin më shumë se fjalët.

Le të shërbejë ky vëllim si një mesazh për brezat e rinj, që të mos përsëritet kurrë.

PARALAJMËRIM: KA MBI 400 FOTOGRAFI TË PËRFSHIRË NË KËTË E-LIBR. SHUMË E FOTOGRAFIVE JANË SHUMË GRAFIKË. DUHET TË JENI 18+ VJEÇ.

 

Shikoni detajet e plota

FALEMINDERIT PËR MBËSHTETJEN / THANK YOU FOR THE SUPPORT